Communicatie is een veelomvattend begrip, kan via diverse media en speelt een cruciale rol bij de perceptie van een boodschap, product of dienst, bewust maar veel vaker onbewust. Aantrekkelijke en duidelijke vormgeving zorgt voor een hogere waardering van de inhoud. De uitdaging is om voortdurend de aandacht van de gewenste ontvanger te pakken en vast te houden!

Dit uitgangspunt is de basis voor al onze projecten, of het nu gaat om het ontwerpen van een logo/huisstijl, product/verpakking of website gaat!

Verpakkingen

Het ontwerpen en uitwerken van een verpakking is een specialistische activiteit. Bij het vormgeven van verpakkingen houden we rekening met de doelgroep, het prijssegment van het product, de wijze van presentatie in de winkel (liggend, hangend, hoog of laag in het schap, etc.) en uiteraard de technische en wettelijke eisen.

De specialistische eisen die gesteld worden aan het bedrukken van verpakkingen worden door onze packaging-specialisten dagelijks vertaald naar ontwerpen en drukbestanden of films.afbeelding167.png OudHollandseSpellen.jpg afbeelding-leewadder.jpg