Uitgeverij Libre bezorgt alle bestellingen vanaf € 40,- GRATIS thuis of op een ander aangegeven adres in Nederland. Bij bestellingen onder de € 40,- vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van €1,99. Voor België rekenen wij 4,50 aan verzendkosten. Voor verzendingen naar andere landen vragen wij je contact met ons op te nemen.


Leveringstermijn

Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst en betaald zijn zullen, indien voorradig, nog dezelfde dag verstuurd worden.


Voorraad

De producten die in onze webshop worden aangeboden zijn in principe altijd op voorraad. Soms verkopen artikelen echter sneller dan wij verwachten en is het artikel uitverkocht. Stuur in dat geval een mail naar libre@libre.nl of bel 058 2668 553 voor de levertijd.


PostNL

Wij verzenden onze pakketten met PostNL. Je krijgt van ons altijd een mail als de bestelling wordt verzonden. Hierin staat o.a. vermeld of het gaat om brievenbuspost of om een pakket. Als het om een pakket gaat krijgt je van ons een Track & Trace nummer zodat je het pakket kunt volgen.


Afhalen

Wil je bij ons in Leeuwarden je bestelling ophalen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 058 - 2668 553 of een e-mail te sturen naar libre@libre.nl. Houd er wel rekening mee dat je alleen contant kunt afrekenen. 


Meerdere artikelen per bestelling

Wanneer je meerdere artikelen in een keer bestelt doen wij onze best om de bestelling in zijn geheel te verzenden. De levertijd van de gehele bestelling is dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Mocht er een of meerdere artikelen en langere levertijd hebben dan zullen we in twee of meerdere keren leveren.

Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar libre@libre.nl of bel 058 2668 553.