U kunt bij ons in een beveiligde omgeving veilig betalen met iDEAL, Mister Cash, PayPal, vooruitbetalen of betalen bij afhalen. Vooruitbetaling Als u liever niet via iDEAL betaalt, dan kunt u de factuur ook vooraf per bank of giro overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, verzenden wij uw bestelling. 


iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


PayPal

Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé en uw aankopen worden bovendien beschermt! Dus als u niet ontvangt wat u besteld heeft, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen. Het enige dat u nodig heeft om te betalen is uw e-mailadres en het wachtwoord van uw PayPal-account. Meer is er niet nodig om veilig en snel te betalen! 

Heeft u een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar libre@libre.nl of bel 058 2 668 553.