Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde
  • Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde
  • Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde

€ 49,95
Inclusief belasting
Aantal

Dit Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is het enige uitvoerige Nederlandstalige woordenboek met een uitleg van diergeneeskundige termen. Het woordenboek biedt korte, duidelijke omschrijvingen van vrijwel alle begrippen die men in de dagelijkse praktijk van de dierenarts en de dierverzorgende beroepen tegenkomt.

9789036821667

Het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde is bestemd voor iedereen die door studie of beroepshalve regelmatig te maken heeft met dierziekten. Bovendien is het woordenboek door de heldere en beknopte uitleg ook voor eigenaren van dieren een toegankelijk naslagwerk.
Deze vijfde druk is ongewijzigd. Bij de vierde druk is het Zakwoordenboek van de Diergeneeskunde volledig geactualiseerd en uitgebreid. Er zijn 600 relevante trefwoorden toegevoegd of geactualiseerd op het gebied van anatomie, dierziekten, antibiotica, voortplanting en fertiliteit, en nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de huidige beschrijvingen op tal van plaatsen verbeterd. Verder is achter in het boek een lijst met merknamen van een groot aantal diergeneesmiddelen bijgewerkt met verwijzing naar de werkzame stof, om het opzoeken te vergemakkelijken. Een lijst websites van relevante organisaties besluit dit zakwoordenboek.

Auteur: Peter Klaver
648 pagina's | Formaat 17,8 x 11,7 cm | Hardcover | ISBN: 
9789036821667

16 andere producten in dezelfde categorie: